DIT IT neemt klanten van Fox Telecom over

DIT IT neemt klanten van Fox Telecom over

DIT kun je gewoon delen

RIJEN – Vanaf 1 oktober 2023 neemt DIT IT de klanten van Fox Telecom over. Deze overname markeert een belangrijke stap voor het bedrijf om de positie in de telecommunicatiesector te versterken.

Nick Vos, de oprichter van Fox Telecom, verlegt de focus naar de duurzame ontwikkeling van zijn bedrijven. In lijn met deze beslissing heeft hij ervoor gekozen om het telefonieklantenbestand van Fox Telecom over te dragen aan DIT IT.

De beste service

“We zijn heel blij om de klanten van Fox Telecom te verwelkomen. Onze dank gaat uit naar Nick Vos voor zijn vertrouwen en de kans om zijn opgebouwde klantenkring over te nemen. We zijn vastbesloten om de beste service te bieden en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met onze nieuwe klanten,” aldus Mark Deckers, oprichter.

Met de overname worden de bestaande klanten van Fox Telecom naadloos geïntegreerd in ons klantenbestand. DIT IT staat bekend om haar hoogwaardige telecommunicatiediensten en technologische oplossingen. Klanten kunnen blijven rekenen op betrouwbare vaste telefonie, flexibele internetdiensten en geavanceerde mobiele telefonieoplossingen.

DIT IT kijkt uit naar de mogelijkheid om nieuwe klanten te verwelkomen en hen te voorzien van innovatieve IT-diensten. Voor vragen of meer informatie kunnen klanten contact opnemen.

Over DIT IT

DIT IT is de toonaangever op het gebied van IT- en telecommunicatieoplossingen. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij hun digitale transformatie en groei. We staan voor persoonlijke aandacht, verbinding, vertrouwen en stabiliteit.

Neem een team dat altijd op zoek is naar oplossingen voor uitdagende problemen. Helpende helden met jarenlange kennis en passie voor IT. Specialisten met de grote drive om rust te creëren voor andere ondernemers. Dat zijn wij.

Meer weten? Lees meer over ons.