DIT IT

Neem een team dat altijd op zoek is naar oplossingen voor uitdagende problemen. Helpende helden met jarenlange kennis en passie voor IT. Specialisten met de grote drive om rust te creëren voor andere ondernemers. Dat is DIT IT.

“Waarom is IT vaak zo ingewikkeld, terwijl het zo simpel kan?”

Dat is wat Mark zich afvroeg. IT kan je leven een heel stuk makkelijker maken, tijd en geld besparen, en rust brengen in je organisatie. Mits… je het slim inzet 😉

Mark-Deckers-DITit
DIT is Mark

Helper, probleemoplosser, familieman, fotograaf, muziekfanaat en barbecue master.

“Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk rust en balans in je bedrijf is. Zonder kun je niet functioneren. Het is mijn missie om dit ook voor andere ondernemers te realiseren door middel van slimme IT-oplossingen. Of het nu gaat om het koppelen van systemen, het koppelen van internet en telefonie of slimme automatiseringen. Geen vraagstuk is me te complex!

Door IT simpel te maken en overzicht te creëren in complexe processen, zul je zien dat je leven met een paar slimme oplossingen een stuk makkelijker wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is me mee te nemen in jouw wereld en processen. Dan doe ik de rest. 

DIT is waar we voor staan

Persoonlijke aandacht

is de basis voor een goede relatie met onze klanten. Een voorwaarde om ons beste werk te kunnen leveren en optimaal te kunnen samenwerken.

Verbinding

is de kern van wat we doen. Niet alleen tussen bedrijfsprocessen en systemen, maar vooral tussen mensen. Verbinding is de sleutel tot succes!

Vertrouwen

is alles! Wederzijds respect en vertrouwen in elkaars intenties, kennis en kunde. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Simpel en transparant!

Stabiliteit

is de succesfactor voor elke ondernemer. Door rust en overzicht te creëren kan iedereen optimaal presteren en wordt het ook nog een stuk makkelijker en leuker 😉

DIT zijn onze artikelen

We delen graag IT tips waarmee je je eigen online leven alvast een stuk makkelijker en veiliger kunt maken. Je leest ze in onze blogs.
3 x Waarom je jouw datanetwerk jaarlijks een APK moet geven
5x Waarom een goede back-up maken zo belangrijk is
Wat is cyberbeveiliging? Alles wat je moet weten over cybersecurity in 2023
DIT IT neemt klanten van Fox Telecom over