DIT is Kwaliteit

Hoe DIT zich onderscheidt

DIT onderscheidt zich door het leveren van hoge kwaliteit ICT oplossingen. Wij werken uitsluitend met A-merken en marktleiders in het ICT-veld.

DIT doen wij

Wij helpen jou met het doen van de juiste investeringen in IT apparatuur. Wij luisteren naar jouw technische ICT uitdagingen. Hierop komen wij met een gepaste oplossing die volledig voldoet aan jouw behoeften.

Dit doen we zowel met onze standaard als onze maatwerk producten.

DIT zeggen anderen

Amanda Schiltmans
Amanda SchiltmansQ-Studio
Lees verder
Ik heb Mark leren kennen als een bevlogen IT-man die oplossingen zoekt bij specifieke wensen en kijkt naar de beschikbare middelen; hard- en software maar ook naar de infrastructuur en budgetten. Een goed betrouwbaar werkend IT systeem is voor alle organisaties, groot of klein, van cruciaal belang. IT is vooral ook voor klein MKB de back-bone; financieel en operationeel. Mark denkt niet in producten, maar in oplossingen en zit graag met directeur/eigenaar aan de (keuken)tafel en ontzorgt op IT.
Villa Pardoes
Villa Pardoes
Lees verder
Vila Pardoes heeft in Mark Deckers van Deckers IT dé perfecte partner gevonden op het gebied van IT en WiFi oplossingen. Op zowel professioneel, vakinhoudelijk en persoonlijk vlak heeft Villa Pardoes Mark leren kennen als iemand die zijn klant altijd op de eerste plaats zet en meedenkt in oplossingen!
Jenny van Hees
Jenny van HeesAgrarische Kinderopvang Het Groene Spoortje
Lees verder
DIT IT houdt alles in de gaten, denkt goed mee met de oplossingen en bekijken alle mogelijke opties om het IT probleem op te lossen.
Jan Boezer
Jan BoezerB.L. Logistics
Lees verder
DIT IT heeft een snelle reactietijd, daarnaast houden wij van persoonlijk betrokkenheid; iets wat typerend is voor DIT IT.
Yong Hu
Yong HuMo-Jo Tilburg
Lees verder
DIT IT heeft een snelle service, is meedenkend, werkt oplossingsgericht en zijn efficiënt.
Leon Bastiaans
Leon BastiaansBeauty & Care
Lees verder
DIT IT schakelt snel waardoor het probleem snel duidelijk is en het ook sneller kunnen oplossen. Verder is het een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met iemand die verstand van zaken heeft.
Theo Schoofs
Theo Schoofsde Buitenhof
Lees verder
DIT IT is flexibel, betrouwbaar en klantgericht.
Vorige
Volgende